CREATEYOUR OWNFUTURE.

Tekniska Högskolan

Jönköping University • Engineers of tomorrow

En av landets största utbildare av högskoleingenjörer

Global samverkan med företag och 90 partneruniversitet

Praktik under minst sju veckor i alla utbildningar

Världsledande forskning inom gjutna material och komponenter

Missa inte att vi även har en bredd av program och kurser på yrkeshögskole-nivå
Yrkeshögskolan vid Jönköping University

Utforska Studentlivet med Oss

Upptäck pulsen i studentlivet genom att följa oss i våra sociala medier. Utforska våra evenemang, besök campus och ställ frågor till våra ambassadörer.

Välkommen till en värld av möjligheter!

social media - tiktok instagram
students-jth

Mångfald & möjligheter: Studentliv i världsklass

Studentlivet är en resa fylld med kunskap, äventyr och vänskap. Genom engagerande evenemang, från studentfester till kulturella aktiviteter, blir varje dag minnesvärd. Denna tid förbereder inte bara för en examen utan för livet efter studierna, där färdigheter och insikter vunna under studentåren bär frukt i den professionella världen. Så varje steg på denna resa är inte bara ett steg mot utbildning, utan också mot en framtid fylld med möjligheter och minnen som varar livet ut.

En högskola med internationell stämpel

Välkommen till Jönköping University! Med en unik internationell prägel erbjuder vi en berikande studieupplevelse. Upptäck din potential genom utbildningar som erbjuder både teori och praktik. Genom våra globala partnerskap och utbytesprogram får du inte bara samarbeta med internationella studenter utan även utforska över 90 partneruniversitet världen över. Hos oss handlar utbildning inte bara om att förvärva kunskap, det handlar om att skapa globala perspektiv och förbereda dig för en dynamisk framtid!