Nationell Yrkesutbildning

Vill du ha en yrkeskarriär i en bransch som har stort behov av kompetens? Nu har du chansen att delta i första omgången av Nationell yrkesutbildning och gå en utbildning som verkligen gör skillnad!

Bakom dessa utbildningar står företag som har stort behov av kompetens, vilket ger dig goda möjligheter till jobb efter studierna. Tekniska Högskolan i Jönköping, Jönköping Universitet är ansvarig utbildningsanordnare och utbildningen genomförs i samverkan med externa parter. Se mer info för respektive utbildning.

MYH:s nya Nationella yrkesutbildning är en väg till framtiden! Inspirerad av framgångarna med yrkeshögskolan, lanseras nu en pilotverksamhet som erbjuder dig chansen att stå i frontlinjen av yrkesutbildning på gymnasial nivå för vuxna. Detta är din chans att ta kontroll över din framtid och få den kompetens som arbetsmarknaden skriker efter! Vare sig du siktar på att förnya din nuvarande karriär eller hoppa in i något helt nytt, ger denna utbildning dig verktygen och kunskapen du behöver. Bara etablerade utbildningsanordnare inom yrkeshögskolan får erbjuda dessa kurser, vilket garanterar hög kvalitet och relevans.

Utbildningen genomförs på heltid och skolförlagd undervisning varieras med praktik.

Ansökningstiden är kort — missa inte din chans att vara en del av framtiden. Ta första steget mot din drömkarriär genom att anmäla dig till MYH:s Nationella yrkesutbildning idag. Det är dags att investera i din framtida framgång och vara med där det händer!