Välkommen att pröva Educates undervisningslabb! Vi har lokaler som är anpassade för studentaktivt lärande, hybridundervisning och inspelning.

Stöd för studentaktivt lärande och hybrid

Educate har nu två salar på biblioteket som är designade för studentaktivt lärande och dessutom erbjuder hybridlösningar, Active Learning Hybrid (ALH). Salarna är C2032 och C3028. Du är välkommen att boka tid för coachning i hur du kan använda dem. Maxantal deltagare per pass är fem.

Overview of room C2032.
Overview of C3028.

Vill du schemalägga egen undervisningstid i någon av salarna för test eller för ett kurstillfälle kontakta Educate genom educate@ju.se.

Gör-det-själv-studio

Joakim Staf in C2019.

Vi kan också erbjuda en Gör-det-själv-inspelningsstudio på biblioteket (C2019). Du kan spela in dig själv eller en intervju/diskussion med ytterligare en person och också redigera det du spelat in. I studion finns professionellt ljus, ljud och kamera för produktion av kursmaterial. Studion kan även användas för streaming.

För att få använda studion på egen hand behöver du först vara med på ett coachningstillfälle. Efter avslutat tillfälle får du tillgång till studion med ditt JU-kort, och kommer att kunna boka den i Outlook.