Logga för Årets alumn
Eva-Karin Hultgren

Motivering:
Eva-Karin deltar aktivt i att utveckla och kvalitetssäkra undervisningen som är kopplad till verksamhetsförlagd utbildning. Hennes personlighet, ansvarstagande inställning, kunskap och engagemang är viktiga och avgörande delar i att det är en så god samverkan mellan Hälsohögskolan och Region Jönköpings Län.


Eva-Karin har ett stort engagemang och är alltid positiv, energisk, pålitlig och lösningsfokuserad.

Lovisa Lidåker

Motivering:

Lovisa Lidåker tog examen från Personalprogrammet (nuvarande Human Resources) vid Högskolan för lärande och kommunikation 2018.Hon är en inspiratör och förebild för andra och förmår med sitt professionella, och genuina förhållningssätt skapa framtidstro för andra studenter.


Hon synliggör på ett mycket engagerat och entreprenöriellt sätt hur utbildningsgrunden skapat mervärde som också omsatts i praktisk handling. Från HR-programmet har hon avancerat till VD och delägare för Sveriges äldsta pinnstolfabrik.


Dessutom driver hon ett HR-konsultbolag utifrån ledorden: kreativt, hjärtligt och professionellt, vilka på ett tydligt sätt också kännetecknar Lovisas gärning och ledarskap.

Charlotte Amnebjer Nordqvist

Motivering:

Charlotte är en ambassadör för jämställdhet, mångfald och inkludering. Hon har visat sin passion för att utveckla människor och organisationer genom ett antal olika aktiviteter och engagemang i sin professionella resa. Charlotte är en sann inspiration för vad som är möjligt - att vägen till framgångsrikt entreprenörskap inkluderar att grunda ett företag utifrån din passion och dina kärnvärden.

Sueun Jeon

Motivering:

Sueun Jeon moved from South Korea to Sweden studying first on the Pathway programme followed Bachelor and Master degree programmes at JIBS and Gothenburg University. Whilst studying at Jönköping University she devoted herself fully to her studies and was actively engaged in student life and JUSA. She makes good use of her positive can-do attitude, excellent communication and leadership qualities on regular visits to Campus Gränna where she shares her Swedish student experience, inspiring and encouraging new cohorts of Pathway students.

Lina Horndahl

Motivering:

Som en av de första alumnerna från Byggnadsutformningsprogrammet på JTH har Lina sedan 2005 varit verksam inom byggbranschen där hon numera är ett välkänt ansikte i Jönköping. Mitt under pandemin valde hon, och en kollega, att bryta sig loss och starta eget arkitektkontor med en stark hållbarhetsprofil. Lina är en fantastisk ambassadör och sprider ett engagemang kring sig som gör det både lätt och roligt att dras med, en perfekt branschrepresentant!