Hitta rätt lokal för dina behov – välkommen till JU:s lokallista

Den 1 september öppnas möjligheten att få en överblick över våra lokaler på campus. Detta genom JU:s nya lokallista.

Du kan smidigt komma åt lokallistan genom att lägga till ikonen JU:s lokaler på startsidan på intranätet genom att du anpassar din startsida. Du hittar också en länk på Educates webb under Lärmöjligheter.

I listan finns information om de mest bokade lärosalarna och deras utrustning. Du kan också i vissa fall få tips om vilka pedagogiska möjligheter salen erbjuder. För specialsalar hittar du en kontaktperson för mer information.

Varje sal har ett foto så att du lätt kan se hur salen ser ut. För att expandera fotot får du klicka på det.

Lokallistan är ett levande dokument och kommer att byggas på allteftersom ny information kommer in till oss. Välkommen att bidra till beskrivningen av salar som du vill tipsa om. Skicka gärna in bilder, guider eller pedagogiska tips till ärendehanteringssystemet.

Notera att grundprincipen fortfarande gäller. Alla fackhögskolor ska ha företräde till sina egna lokaler, men från fyra veckor i förväg och alltid i pågående läsperiod, kan man göra bokningar av lokaler på andra fackhögskolor än den egna. För hjälp med detta får du skicka in ärendet till ärendehanteringssystemet.

2023-09-03