Rekrytera topptalanger från Jönköping International Business School på karriärmässor och via jobbportalen.

Kontakta oss

Diskutera möjligheter med oss på: societalengagement@ju.se

Delta i karriärmässan NextStep

 Den internationella karriärmässan NextStep anordnas varje vår av JIBS studentförening (JSA). Mässan erbjuder ett utmärkt tillfälle att träffa JIBS studenter och framtida arbetskraft samtidigt som du ökar kännedomen om ditt företag/organisation.

För oss är det en självklarhet att vara på mässan. Vi är ett internationellt företag med ursprung i Jönköpingsregionen. Det är också i regionen vi hittar en stor del av vår framtida arbetskraft. Vi är därför måna om att hitta de bästa studenterna i ett tidigt skede och den här typen av samarbete med högskolan är viktigt för oss.

Richard Malmberg, Recruitment Partner, Husqvarna Group

Mässan har ett jättebra format. Axfood är en stor arbetsgivare och det här är ett utmärkt tillfälle för oss att visa upp oss och kontakt med framtida medarbetare, men också att träffa kandidater till sommarjobb och andra samarbeten.

Anja Davidsson, Affärsutvecklare, Axfood

Annonsera lediga positioner till studenter

Jönköping University har en jobbportal i samarbete med JobTeaser. Här kan du lägga upp annonser för jobb, sommarjobb, praktikplatser, examensarbeten, praktikplatser eller traineeprogram till våra studenter.

Du kan också annonsera till våra studenter via sociala medier och studenttidningen "JIBS United" genom att samarbeta med JIBS studentförening (JSA).