Vi vill stödja kontinuerligt lärande inom er organisation. Oavsett om du letar efter inspirerande workshops för er ledningsgrupp, utbildning för en specifik grupp medarbetare eller kompetensutveckling för en enskild individ är vi öppna för att diskutera lösningar.

Kontakta oss

Diskutera möjligheter med oss på: societalengagement@ju.se

Vårt erbjudande inkluderar såväl online som campusbaserade kurser. Vid sidan av vårt generella kursutbud kan vi även leverera skräddarsydda lösningar. Beroende på vad som passar just era behov just nu kan den lösning vi föreslår antingen vara kostnadsfri (kurser tillgängliga via allmän ansökan till JIBS) eller faktureras utifrån avtal (skräddarsydd leverans).

Lifelong learning kurser

Lifelong learning kan vara ett samarbete mellan JIBS och din arbetsgivare. För att stödja kompetensutvecklingen i organisationen kan vi ta fram skräddarsydda kurser eller utbildningar tillsammans med er.

Executive education

Som lärosäte har vi tre uppgifter; att utbilda, bedriva forskning och se till att vår forskning kommer till nytta för samhället. Ett sätt att göra detta är att erbjuda ledarskapsutbildning, vilket inkluderar konferenser, workshops, nätverkande, skräddarsydda kurser och andra tjänster.

Kontakta oss för mer information

Executive education vid Jönköping University tillhandahålls av Jönköping International Business School. För mer information, kontakta koordinator Helena Holmström.