student
Sidan uppdaterad 2013-06-17

Högskolan för lärande och kommunikation

Blommor i förgrunden och studenter i bakgrunden

Avslutningshögtider på HLK

Varje år avslutar runt 500 studenter sin högskoleutbildning vid Högskolan för lärande och kommunikation. Det uppmärksammar högskolan genom att bjuda in alla studenter som tar examen till en avslutningshögtid.

Avslutningshögtid fredag 11 juni kl. 10.00

På grund av den rådande situationen med Corona och de rekommendationer som finns från JU och Folkhälsomyndigheten kommer avslutningshögtiderna genomföras digitalt.

Det blir en gemensam avslutning för alla grundutbildningsprogrammen den 11 juni kl. 10.00 som sänds via YouTube (pågår ca 30 minuter).

Avslutningshögtiden berör studenter från följande program: MKV-programmet, Human Resources, Internationellt arbete, Grundlärarprogrammen, Ämneslärarprogrammet samt Förskollärarprogrammet Göteborg (via Uppdragsutbildning)

Masterprogrammens avslutning är kl. 12.00 samma dag. Se information på engelska sidan.

Parallellt med sändningen finns möjlighet för studenter, anhöriga, vänner och lärare att delta i ett Zoom-rum för respektive program.

Länkar till sändningen på YouTube och Zoom-rummen läggs ut på den här sidan på morgonen den 11 juni.

Anmälan

Alla studenter som tar examen får ett diplom och en examenssjal. I år kommer vi att skicka ut detta med posten. För att beräkna antal behöver du som student anmäla dig. Anmälan är öppen 3-17 maj.
Länk till anmälan: https://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=20524c2ed8celänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Har du frågor om avslutningshögtiden?
Hör av dig till Ann-Sofie Lekenstam
ann-sofie.lekenstam@ju.se

Anmäl dig till avslutningshögtiden 2021.
Anmälan är öppen till den 17 maj: https://www.esmaker.net/nx2/s.aspx?id=20524c2ed8celänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster