Encell logotype

Hur kan du följa oss?

Vi har flera olika kanaler, där du kan följa, prenumerera eller bara gå in då och då, för att ha koll på vad som händer inom livslångt lärande.


Nyhetsflödet

Här på hemsidan publicerar vi en nyhet om dagen. Det kan vara allt från nya forskningsresultat, information om en kommande konferens eller ett intressant projekt som är värt att lyftas. Oftast från Sverige, ibland från Norden och någon gång från övriga världen. Du kan få den dagliga nyheten direkt i din inkorg, genom att prenumerera här nedanför.


Månadsbrevet

En gång i månaden skickar vi ut ett matigt nyhetsbrev, med forskarintervjuer, nedslag ute i verksamheter och annat som är på gång. Varje månadsbrev har ett tema, nu i veckan kommer det till exempel ett månadsbrev som handlar om vuxenutbildning, i oktober fokuserar vi på studieförbund och i november blir det lärande i arbetslivet. Om du vill ha en uppdatering om livslångt lärande i din inkorg en gång per månad, anmäl dig till månadsbrevet här nedanför.

Jag vill prenumerera på månadsbrevet

* indicates required
E-postadress


Facebook

Vi finns såklart på Facebook. Där hamnar både våra dagliga nyheter och artiklarna från vårt månadsbrev, och ibland något annat. Här händer det något dagligen, men vi nöjer oss oftast med en sak per dag. Följ oss på Facebook om det är en arena du gillar Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!


LinkedIn

På LinkedIn har vårt flöde en tonvikt på lärande i arbetslivet och frågor kring kompetensförsörjning och kompentesutveckling. Följ oss gärna där! Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.


Twitter

För dig som gillar ett snabbt och kontinuerligt flöde är ju Twitter grejen. Där finns vi, och där lägger vi ut och retweetar flera inlägg per dag. Sök gärna upp oss där Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster., och tipsa oss om du har något spännande på gång!


Hemsidan

Icke att förglömma - encell.se. Kikar du in på vår förstasida regelbundet så ser du både det dagliga nyhetsflödet och forskningsmiljöns senaste publikationer.


2022-09-26