Seminarium 15 november: Livslångt lärande i ett samhälle med många äldre

Den internationellt erkända pedagogikforskaren Satya Brink kommer till Stockholms universitet för att hålla i ett seminarium om livslångt lärande i ett samhälle med en stor andel åldrande befolkning.

Satya Brink

Den internationellt erkända pedagogikforskaren Satya Brink är aktuell med både en ny bok och ett seminarium på Stockholms universitet. Den 15 november presenterar hon på ett semiarium med tema Lifelong learning for successful lives in aging societies.

Satya Brink är expert inom utbildningspolicy och utbildningssystem och har under sin karriär arbetat med området både inom akademin, inom myndighetssfären och internationellt. Hon har arbetat med projekt i Sverige, Irland, Finland, Egypten, Senegal, Burkina Faso, Tanzania, Nya Zeeland, Saudiarabien, Frankrike, Kuwait och Förenade Arabemiraten. Hon har arbetat åt UNESCO:s institut för livslångt lärande och även åt till exempel EU och Världsbanken.

Satya Brink är i Sverige affilierad till Encell, Nationellt kompetenscentrum för livslångt lärande.


För mer information om semiariet:

Seminariet Lifelong learning for successful lives in aging societies, äger rum den 15 november kl. 15:30-17:00 i rum 1708 på Institutionen för pedagogik och didaktik vid Stockholms universitet.
För mer information, kontakta: malgosia.malec-rawinski@edu.su.se


För mer information om boken:
Den nya boken heter Longevity Dividend: Later Life, Lifelong Learning and Productive Societies Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. och publicerades av Springer i augusti 2023.


För mer information om forskaren:
Läs mer om Satya Brink Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2023-10-16