Vertikals 2.0 gör forskningen mer synlig

Forskningsprojektet Vertikals, som under fem års tid bedrivits vid Jönköping International Business School, Jönköping University, har gått ut på att göra forskningen mer synlig för allmänheten. Nu går projektet in i en andra fas som inkluderar samtliga fackhögskolor vid Jönköping University.

Under fem års tid har forskningsprojektet Vertikals Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. drivits vid Jönköping International Business School. Projektet har gått ut på att göra forskningen mer synlig för allmänheten och projektets blogg har sedan dess besökts av närmare 150 000 unika läsare. Inför 2019 går projektet in i en andra fas – Vertikals 2.0: Att bygga en akademisk struktur för mer effektiv forskningskommunikation.

Nu breddas arbetet till att inkludera samtliga fackhögskolor vid Jönköping University. Encells Ulli Samuelsson är en av de forskare som ska arbeta extra med plattformen Vertikals för att på det viset föra ut forskningen som bedrivs vid Encell och Högskolan för lärande och kommunikation, som är en av fyra fackhögskolor vid Jönköping University. 

Läs mer.

2018-11-28