Program

JIBS erbjuder utbildningsprogram på grundnivå, civilekonomprogram samt ett- och tvååriga program på avancerad nivå.

Våra utbildningar ges på engelska, med undantag för några kurser inom Civilekonomprogrammet. 

JIBS har den oöverträffat högsta andelen studentutbyte i Sverige och en av de högsta i världen.

För närvarande reser mer än fyra av fem programstudenter (85 procent) utomlands minst en termin, ofta ett år, till något av de 150 partneruniversiteten över hela världen. På motsvarande sätt tar JIBS emot studenter, lärare och forskare från utlandet, vilket innebär att internationaliseringen startar redan på hemmaplan.

Program på grundnivå

JIBS erbjuder fyra utbildningsprogram på kandidatnivå. Utbildningarna ges helt på engelska.

Program på kandidatnivå, tre års heltidsstudier (180 hp).

Civilekonomprogrammet

Civilekonomprogrammet är en fyraårig yrkesutbildning (240 hp) med två inriktningar: Företagsekonomi och Nationalekonomi.

Se alla våra grundprogram

Program på avancerad nivå

Om du vill bygga på din utbildning och få en internationellt gångbar och eftertraktad masterexamen, kan du välja ett av JIBS masterprogram.

Alla kurser ges på engelska och du läser tillsammans med studenter från hela världen. Det skapar en internationell atmosfär som är svår att hitta någon annanstans. Om du väljer ett tvåårigt program har du dessutom möjlighet att läsa en termin utomlands.

Du kanske precis är färdig med dina tre år på något av våra kandidatprogram, eller har läst på en annan högskola. Eller så kanske du har arbetat några år och vill utöka din kompetens. Våra program på avancerad nivå bygger på vår världsledande forskning inom områden som entreprenörskap, internationell handel, regional ekonomi, finansiell ekonomi, informatik, familjeföretag, logistik, affärsutveckling och innovation.

Yrkeshögskoleutbildning

Sidan uppdaterad 2019-02-12

Genom att surfa vidare på JU.se godkänner du att vi använder cookies. Mer information