IA INSPIRED

Välkomna till IA Inspired 2020!

För andra året i rad går IA-programmets egna inspirationsdag av stapeln. Läser du internationellt arbete på Jönköping University och har funderingar kring möjligheter som väntar efter utbildningen? IA Inspired är en inspirationsdag för dig som läser programmet och sammanför organisationer, studenter och alumner för att nätverka och inspirera varandra. 

Programpunkter 

10.00 Stipendieutdelning – bästa examensarbete inom globala studier VT20. Lyssna på vinnarna och deras presentationer.
Länk: https://ju-se.zoom.us/j/2203877772;

13.00 Publiceras hemsidan - Inspirerande intervjuer från alumner och organisationer, föreläsningar samt underhållande filmer. Allt material finns i högermenyn

14.00 (ÄNDRAD TID 17.00) SIDA alumn föreläsning - En föreläsning som tar avstamp i Sida och de globala målen och som handlar om jämställdhet med fokus på mayakvinnor i Guatemala. 
Föreläsningen publiceras på hemsidan.

15.00 Livesänd paneldebatt - Debatten kommer handla om hur pandemin påverkar vår bransch och framtida jobbmöjligheter. Hur ska vi förhålla oss och vart kommer vår kompetens bäst till användning?
Länk: https://ju-se.zoom.us/j/64244995849

16.00 Livesänd föreläsning - Veronika Ambertson kommer att prata om att bygga upp en karriär inom internationell utveckling med fokus på FN. Hon kommer att dela med sig av sina personliga erfarenheter och professionella insikter från 10 års Human Rights-arbete med både UN Development Programme (UNDP) och World Health Organisation (WHO)
Länk: https://ju-se.zoom.us/j/62603397925


Årets upplaga kommer hållas digitalt med anledning av Covid-19 restriktioner.

- Följ gärna IA-Inspireds sida och evenemang på facebook för att ta del av diverse sneakpeaks och teasers inför den kommande dagen.

Vi ses den 29e september! 

Vid frågor, kontakta projektledare Olivia Lange laol18vq@student.ju.se

eller programansvarig Ann-Sofie Lekenstam ann-sofie.lekenstam@ju.se

Sidan uppdaterad