International Day och International Week

International Day är den dag då Internationella Handelshögskolans studenter visar upp sina länder och kulturer. Ta chansen att resa jorden runt den 3 november!

Från klockan 10 på förmiddagen kommer entréplan att vara fullt av färggranna presentationer, exotisk mat och spännande möjligheter att möta och lära sig allt om de många länder som våra studenter representerar. Klockan halv två börjar en talangshow.

I år har Internationella Kontoret dessutom bjudit in några av våra partneruniverstitet till International Day. De kommer att ha egna informationsbord i lobbyn och även göra presentationer av sina universitet i rum B3053 från klockan 10 till 12 (varje presentation tar ca 20 minuter). Skolorna som presenterar sig är Poznan University of Economics (Polen), Maastricht University (Nederländerna), University of Ljubljana, Faculty of Economics (Slovenien) and Corvinus University of Budapest (Ungern).

Partneruniversiteten har bjudits in till en International Week av internationella kontoret, och kommer även att ha möten med Internationella Handelshögskolans VD och Högskolan i Jönköpings studentserviceenheter, ha workshops och göra utflykter i trakten. Det är Internationella Kontorets förhoppning att det här, precis som International Day, kommer att bli ett återkommande evenemang.

2010-10-27