Välkommen till Öppet Hus på Högskolan i Jönköping

I morgon, lördag den 16 mars, kl. 10-14 slår Högskolan i Jönköping upp portarna för blivande studenter och andra intresserade. Välkommen!

Under dagen hoppas vi att besökarna inspireras och aktiveras av olika programpunkter på de fyra olika fackhögskolorna. På Tekniska Högskolan kan du se vilka speciella datorprogram och avancerade maskiner som används inom de tekniska utbildningarna. Här kan du också prova på olika fysiska och tekniska experiment. På Högskolan för lärande och kommunikation kan du vara med i direktsänd radio eller producera ditt eget tv-program. Inne på Hälsohögskolan kan du besöka labbet och se vilken blodgrupp du tillhör. På Internationella Handelshögskolan träffar du studenter från alla världens hörn, och du kan också få veta mer om aktiehandel i studenternas börsrum.

Destination Jönköping arrangerar gratis bussturer runt Jönköping för våra besökare. Passa på att ta en tur, även om du är infödd Jönköpingsbo, och se staden med nya ögon. Du kan också gå en guidad tur på campus. Efter alla nya intryck kan du slappna av och ta en fika i något av våra fyra fik, med garanterat studentvänliga priser.

Självklart finns studenter och personal på plats för att berätta om högskolans program och kurser, och om hur det är att studera i Jönköping.

Vi hoppas att vi får träffa dig den 16 mars – välkommen!

Hela programmet finns på www.hj.se/oppethus

För mer information kontakta:
Linda Bergqvist, projektledare Öppet Hus
Telefon: 0702-561 80 76

2013-03-15