Högskoleservice vd slutar

Per Hallerstig, vd Högskoleservice, har sagt upp sig för att tillträda en befattning som chef för Naturavdelningen vid Länsstyrelsen i Jönköping.

Per Hallerstig kommer att vara kvar som vd vid Högskoleservice under sin uppsägningstid och lämnar i början av 2014. Högskoleservice styrelse kommer omedelbart att påbörja arbetet med att rekrytera en efterträdare.

– Vi har goda förhoppningar att flera kvalificerade personer ska söka det intressanta arbetet med att leda det nya och utökade Högskoleservice och dess kompetenta medarbetare, säger Gunnar Vidén, styrelsens ordförande.

– Efter snart sex år som vd för Högskoleservice har jag valt att tacka ja till ett nytt jobb på Länsstyrelsen. Det har varit otroligt spännande år vid högskolan och jag är tacksam över att ha förmånen att vara delaktig i högskolans utveckling och få arbeta tillsammans med både kompetent och trevlig personal, säger Per Hallerstig.

– Per har haft en viktig roll i högskolans utveckling, inte minst under det stora omställningsarbetet 2012.  Han har gjort ett mycket bra arbete och nu önskar vi Per lycka till med hans nya utmaningar, säger rektor Anita Hansbo.

Presskontakt:
Maria Isaksson, HR- och kommunikationschef, Högskolan i Jönköping
Telefon: 070-585 66 40

2013-09-10