Ny fortbildningskurs för pedagoger Flippa ditt klassrum 2,5 hp

Lär dig att flippa ditt klassrum. Det handlar inte bara om teknik, utan framför allt om den mentala flippen där du som lärare öppnar upp skolan för både elever och föräldrar.

Den här kursen hjälper dig med tänket att våga flippa ditt klassrum tillsammans med dina elever. Kursen ger dig konkreta exempel och redskap kring hur du som lärare kan flippa ditt klassrum inom olika ämnen.

Läs mer om kursen

Lärare i kursen

Lärare i kursen är Karin Brånebäck och Johan Bäcklund. Karin har undervisat barn i digitala verktyg i tjugo år, och är en av Nordens ledande kännare av det flippade klassrummet. Johan har en bakgrund som grundskollärare i svenska och engelska för åk 7-9 och undervisar idag inom IKT på Högskolan för lärande och kommunikation.

Läs helt på distans

Kursen ges helt på distans utan några träffar på campus. Det innebär att du läser den när du vill, var du vill.

Beställ till lanseringspris

Kursen vänder sig till yrkesverksamma lärare i åk 4-6 och 7-9. Du beställer via nätet, efter att ha fått godkännande från din arbetsgivare. Inom en vecka från anmälan skickar vi allt kursmaterial, inklusive litteratur, till dig på posten.

Fram till 31 december 2013 kan du beställa kursen till lanseringspris 2.000 kr per student. Därefter gäller ordinarie pris, 2.700 kr. Det är din arbetsgivare som betalar kursavgiften.

Beställ här

2013-12-12