Vill du utveckla svensk träindustri?

Tekniska Högskolan i Jönköping och Linnéuniversitetet söker 10 doktorander till företagsforskarskolan ProWood.

Vi söker doktorander som vill bidra till utvecklingen av svensk träindustri och verksamheten vid Tekniska Högskolan i Jönköping och Linnéuniversitetet.

Några av de utmaningar svensk träindustri står inför är behov av effektivare produktion, ökad innovationstakt, högre grad av kundanpassning, bättre förmåga att leverera komplexa produkter och högre andel värdeadderande tid, vilket är exempel på områden som kommer att hanteras inom ProWOOD.

Vi söker dig som har en bakgrund i produktutveckling, produktion, träteknik, industriell organisation och ekonomi, eller liknande. Du ska vara intresserad av att arbeta med industriell produktframtagning för träindustrin.

Som doktorand kommer du att ha en tillhörighet på ett företag och ett lärosäte. För varje doktorand formas ett forskningsprojekt med utgångspunkt i företagets behov och ett handledarteam utses.

Vi vill ha din ansökan senast den 2 juni, läs mer om tjänsterna här.

ProWOOD är en gemensam satsning av Tekniska Högskolan i Jönköping, Linnéuniversitetet, KK-stiftelsen och en rad företag. I ProWOOD deltar bland annat Flexator AB, Inwido, Kabe Husvagnar, Myresjöhus, SP Trä och Södra Interiör.

2014-05-09