JIBS-student deltar i Bosch Nordic Experience

Oana Danciu läser en masterutbildning i logistik på Jönköping International Business School. Bland hundratals sökande valdes hon och nitton andra studenter från sju länder ut till Bosch Nordic Experience.

Den 26 februari reser studenterna till Mellansel i närheten av Örnsköldsvik, för att besöka Bosch Rexroths anläggning och delta i en tävling som utgår från de praktiska utmaningar som företaget står inför. Deltagarna kommer också att få utforska naturen runt Mellansel på snöskoter.

– Jag är jätteglad att jag ska få vara med om det här äventyret, och jag ser verkligen fram emot det, skriver Oana på sin blogg.

Camilla Nilsson, som tog sin masterexamen i logistik på JIBS 2014, har idag en traineetjänst på Bosch. – Det ska bli roligt att träffa en annan JIBS-student här i Mellansel och få visa henne den fantastiska miljön här uppe, men också de karrärmöjligheter som Bosch ger. Bosch är ett globalt företag med hög innovativ och entreprenöriell atmosfär på både global och lokal nivå, så det är inte så olikt JIBS, säger Camilla.

Läs Oanas blogg

Läs mer om Bosch Nordic Experience

2015-02-23