Cecilia Bjursell utsedd till tf. vd på Högskolan för lärande och kommunikation

Bild på Cecilia Bjursell

Cecilia Bjursell

Cecilia Bjursell kommer att vara tf. vd på Högskolan för lärande och kommunikation från den 16 mars och under den tid rekrytering av ny vd pågår.

– Jag är mycket glad att vi kan utse en person inom organisationen till uppdraget som tf. vd. Cecilia har bred erfarenhet och kunnande om verksamheten, vilket känns viktigt i den period vi befinner oss i med fortsatt arbete med kvalitetssäkring och UKÄ:s kommande utvärderingar. Jag är övertygad om att Cecilia med sin bakgrund inom utbildning, forskning och samverkan kommer att kunna bidra på ett bra sätt till Högskolan för lärande och kommunikation och Jönköping University som helhet, säger rektor Agneta Marell.

Cecilia Bjursell är docent i företagsekonomi och verkar idag som centrumledare för Encell (Nationellt kompetenscentrum för livslångt lärande), en roll hon kommer att ha kvar på deltid under tiden som tf. vd.

– Jag är stolt och glad över förtroendet. På HLK har vi ett gott klimat, kompetenta kollegor och många forskare är ledande inom sin nisch så det är med ödmjukhet jag tar mig an detta spännande uppdrag, säger Cecilia Bjursell.

Rekryteringsprocessen för vd till HLK fortsätter enligt plan med målet att ha en ny vd på plats till hösten.

2018-02-26