MuDD2019 – Flerspråkighet, Mångfald och Demokrati

MUDD2019, den internationella konferensen som organiseras av CCD-nätverksbaserade forskargrupp, kommer att äga rum på Högskolan för lärande och kommunikation (HLK) den 8–10 april 2019.

MuDD2019 är en del av en rad konferenser och workshops som CCD-forskningsmiljö, kommunikation, kultur och mångfald har organiserat sedan 1998.

Frågor som relaterar till integration och lärandemål för alla studenter har varit prioriterade områden inom utbildning och forskning under de senaste decennierna. Detta har blivit än mer utmanande med tanke på de senaste årens demografiska förändringarna i samband med invandring och digitalisering.

MuDD2019 internationella konferensen på HLK kommer att samla internationella experter och nyckelpersoner från privata sektorn från hela världen. Avsikten är att diskutera och debattera den utmanande situationen som länder, som i mångt och mycket är enspråkig med bara en kultur, står inför. Den 10 april, avslutningsdagen av konferensen, kommer det hållas en större workshop med presentationer, grupparbeten och nätbildningsmöten. Workshopen är öppen även för forskare, studenter och yrkesverksamma från olika branscher.

Läs mer om MuDD2019 här. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

2019-03-18