JIBS Shaping our Future 2023 Event

Välkommen till JIBS Shaping our Future 2023 Event!

JIBS Shaping our Future är en hållbarhetsfestival som utforskar hur samhälleliga, offentliga och privata samarbeten, teknologi och banbrytande idéer kan göra samhället bättre för alla. Vi är alla inbjudna att vara med och skapa den framtid vi önskar!

Save the date: 7 november 2023. En dag då vi utforskar framtidens städer med särskilt fokus på Jönköping.

Hur kommer Jönköping se ut år 2030? Hur kan vi påskynda övergången till ökad hållbarhet i stadsmiljöer? Hur kan vi återintegrera naturen? Vad händer om vi alla samarbetar för att skapa säkrare och mer inkluderande städer för alla?

Vi kommer att reflektera, dela idéer och nätverka för alla städers regenerativa framtid.

Vi ser fram emot att träffa dig där!

Agendan är för närvarande under utveckling. Mer information kommer fortlöpande. Håll dig uppdaterad!

OBS: Evenemanget kommer att genomföras på engelska

Tisdag den 7 november 2023

Inspirerande samtal om att omvandla städer med JIBS-studenter, Dr. Guénola NonetExternal link, opens in new window. och representanter från Jönköping Transition NetworkExternal link, opens in new window..

Plats: Aula B1033

Anmäl dig härExternal link, opens in new window!

Paneldebatt och frågestund med regionala representanter för att diskutera Jönköpings övergång mot en mer hållbar framtid.
Panelmedlemmar:

Moderatorer: Melker Larsson and Jonathan Angel från The DecadeExternal link, opens in new window..

Plats: Aula B1033

Anmäl dig härExternal link, opens in new window.!

Möjlighet till nätverkande för alla lokala aktörer. Studenter, invånare och representanter från offentlig och privat sektor är välkomna att nätverka med fokus på Agenda 2030. Kom och träffa oss!

Plats: JIBS lobby

De första 50 deltagarna som registrerar sig för förmiddagens evenemang är garanterade lunch vid nätverksträffen.

Anmäl dig här!

 

En dynamisk workshop, arrangerad tillsammans med Science Park. Vi kommer att utforska hur alla regionala aktörer kan samarbeta för att påskynda en hållbar övergång genom att dela tankar och brainstorma.

Plats: B3008

Detta event är begränsat till 60 deltagare.

Anmäl dig här!

Vi ser "In Transition 2.0: en berättelse om motståndskraft och hopp i extraordinära tider". En inspirerande dokumentär om medborgares påverkan på byggande och omvandlingen av samhällen.

"Ett socialt experiment som handlar om att svara på osäkra tider med lösningar och optimism. I en värld av ökande osäkerhet är detta en berättelse om hopp, uppfinningsrikedom och kraften av att odla grönsaker på oväntade ställen".

 

Kom och inspireras!

Plats: 1033

Anmäl dig här!

De första 50 deltagarna som registrerar sig för morgonens evenemang är garanterade lunch vid vår nätverksträff kl. 12:00.

Anmäl dig till eventet här Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.!

Evenemanget är ett samarbetsprojekt mellan Jönköping International Business School, Jönköping University Enterprise och Science Park Jönköping

Organisatörer

JIBS and JUE logos
Science Park logo