Sista chansen att rösta på Robert

Robert Ellerson, student vid JIBS, är nominerad till Årets Ekonomistudent 2008. Nu hänger allt på DIN röst!!!

Varje år delar Öhrlings PricewaterhouseCoopers och Universum ut priset Årets Ekonomistudent till en person som förutom att ha klarat sina studier med framgång även gjort en insats utöver det vanliga.

Robert Ellerson, student vid Internationella Handelshögskolan i Jönköping, är en av de fem nominerade i Sverige till årets ekonomistudent.

Robert Ellerson läser andra året av tre på programmet International Management på Internationella handelshögskolan i Jönköping. Under 2008 har Robert varit en av initiativtagarna till handelshögskolans studentförenings börsrum, utbildat studenter i aktiehandel och arrangerat flera olika företagsevenemang. Han har också lanserat en idé för hur man ska kunna använda smartphones i utbildningen, en idé som man i dagsläget håller på att vidareutveckla på handelshögskolan.

Han har dessutom varit initiativtagare och organisatör av två studentresor från Högskolan i Jönköping och Nationella Universitetet i Singapore till Kyoto Universitet och Osaka Universitet i Japan. Temat för resorna har varit entreprenörskap och nytänkande. Vid sidan av flera företagsbesök har han också initierat två konferenser om entreprenörskap där han bland annat främjat Jönköping och Regionsförbundet i Jönköpings län. För närvarande producerar han en 45 minuters dokumentärfilm om Japan-resorna, studenters entreprenörsintresse och internationell samverkan.

Utöver sina engagemang har Robert även genomfört sina studier med goda resultat.

De två nominerade med flest röster går vidare!
Du kan rösta på Robert Ellerson till årets ekonomistudent till och med den 8 mars.

Priset består bland annat av ett individuellt anpassat karriärsprogram som innehåller en ledarskapsutbildning och en plats på Globe Forum 2009.

2009-03-03