Entrepreneurship Day


Entrepreneurship Day är ett årligt evenemang som ordnas av JIBS Student Association (JSA), och du är varmt välkommen till en dag där nyfikna studenter och erfarna och inspirerande människor träffas för att lära sig mer om entreprenörskap. I år hålls evenemanget torsdag 1 oktober.

Under dagen erbjuder vi dig möjligheten att lyssna på en av de starkast lysande stjärnorna i Sverige när det gäller entreprenörskap: Camilla Ljunggren. Hon är en JIBS alumn (Civilekonom), VD för SIFE Sverige, och grundare av flera företag. Dessutom har hon fått NUTEK Entreprenörskapsstipendium och har varit nominerad till Young Entrepreneur of the Year Award Europe 2008, för att bara nämna några av hennes enastående prestationer. Camilla kommer att berätta om sin resa mot framgång och även det hon tror folk gör rätt och fel i allmänhet på vägen mot att bli framgångsrika entreprenörer.

Dessutom erbjuder vi dig en spännande workshop i kreativt tänkande och idégenerering med Science Park. Detta är en möjlighet att låta den kreativa sidan av hjärnan arbeta. Och vem vet, kanske du kommer på nästa storsäljande idé?

Det finns ännu mer att göra: Under dagen deltar en mängd företag och organisationer i vår minimässa. Ta chansen att mingla med dem, och glöm inte att delta i tävlingar och lotterier som anordnas av företagen - det finns fina priser att vinna!

Vi rundar av dagen på Old Owl Pub på JIBS i en avkopplande miljö med trevligt sällskap och drinkar till bra priser .

Schema:
Inspirerande Föreläsning:
Camilla Ljunggren, VD SIFE Sverige
Tid: 11:00 - 12:00
Rum: B1024

Workshopen:
Science Park, kreativt tänkande och idégenerering
Tid: 14:00 - 15:00
Rum: B2044

Minimässa:
Tid: 09:00 till 15:00
Plats: JIBS entréplan

After School:
Tid: 16:00 - 20:00
Old Owl Pub, mat och dryck till bra priser

2009-09-29