Sommarkickoff lördag 24 juli 2010!

Upplev JTH och Jönköping för en dag! Studenter vid JTH välkomnar nyantagna studenter som ska studera på ingenjörsprogram, högskoleprogram och tekniskt basår i Jönköping.

Lördag 24 juli arrangerar våra nuvarande studenter Sommarkickoff 2010 för nyantagna studenter som skall studera någon av följande utbildningar som ges på campus/högskoleområdet i Jönköping:

  • Treåriga ingenjörsprogram (180 hp)
  • Tvååriga högskoleprogram (120 hp)
  • Tekniskt basår (40 v)

Boka in detta datum redan nu! Tag chansen att träffa nuvarande studenter och en del av dina blivande klasskamrater samt få information från våra studenter om högskolan och studentlivet.

Endast för dig som är antagen och ska studera program i Jönköping

Inbjudan till Sommarkickoff 2010 skickas endast till studenter som har sökt och blivit antagna till någon av ovanstående grundutbildningar som ges i Jönköping. Du måste alltså vara antagen till en av dessa utbildningar för att delta på sommarkickoffen. Inbjudan går ej ut till studenter som är antagna till fristående kurser, distansutbildningar, masterutbildningar i Jönköping eller utlokaliserade program i Eksjö, Nässjö och Värnamo, då introduktion sker på annat sätt för dessa utbildningar.

Utförlig information om dagen skickas i ditt välkomstbrev

Utförlig information hur du anmäler dig (notera redan nu sista anmälningdag som är tisdag 20 juli 2010), tar dig till Jönköping samt tider under dagen kommer i det välkomstbrev vi skickar under vecka 28 till alla antagna på berörda program.

Så håll utkik i din brevlåda, så att du inte missar din personliga inbjudan till denna spännande dag!


2010-06-22