Entrepreneurship Day och New Venture Trade Show

Torsdagen den 30 september är det åter dags för entreprenörsdag och entreprenörskapstävling på Internationella Handelshögskolan i Jönköping.

Entrepreneurship Day är ett årligt evenemang som ordnas av JIBS Student Association (JSA). Studenter och andra intresserade kan lyssna på spännande föreläsningar, prata entreprenörskap med besökande företag eller inspireras av uppfinningsrikedomen i New Venture Trade Show, som i år arrangeras för fjärde gången.

New Venture Trade Show är en minimässa där studenterna som läst kursen Entrepreneurship and Business Planning presenterar sina egna företag, som de startat och drivit under kurstiden. Efter mässan delas ett pris ut för bästa affärsidé.

New Venture Trade Show pågår mellan klockan 9 och 12 i Internationella Handelshögskolans foajé, och 37 lag kommer att visa upp sina idéer.

Klockan 13.00 berättar Niclas Adler, VD för Internationella Handelshögskolan, om sina erfarenheter av entreprenörskap och 13.30 pratar Therese Sjölundh, VD för Science Park Jönköping, om entreprenörskap i allmänhet.

En film från förra årets New Venture Trade Show finns här

2010-09-27