Alumnikväll 21 mars hos LEGO

LEGO är värd för en exklusiv kväll för JIBS alumner. Keynotetalare är JIBS-alumn Karin Grom – ”Branding in International market at LEGO”.

”Från en liten verkstad till en modern, global koncern”

När man ser en sådan rubrik börjar många undra – hur byggde de upp sin verksamhet? Få en smak av hur en verksamhet fungerar och ta del av kunskapen kring LEGO:s nuvarande internationella varumärkesstrategier, LEGO som är (om man ser till försäljningen) världens fjärde största leksakstillverkare och störst i Sverige.

LEGO är värd för en exklusiv kväll för Jönköping International Business School (JIBS) alumner den 21 mars. Träffa andra f d studenter från JIBS på LEGO:s anläggning i Solna, Hemvärnsgatan 22.

Kvällens program:
18.00 Mingel med dryck och snacks
18.30 Öppningstal – JIBS Alumni Association
18.45 Keynotetalare JIBS-alumn Karin Grom – Branding in International market at LEGO®
19.15 Minglet fortsätter

Hur man tar sig dit: Tunnelbana, blå linje till Vreten

ANMÄL DIG genom att skicka ett mejl till alumni@jibs.hj.se med namn och telefonnummer senast 18 mars. Om du inte får ett bekräftelsemejl så vänligen ring/sms:a 072-717 18 99 eller e-maila vaida.vysniauskaite@jibs.hj.se

Läs mer om eventet på Facebook

Namnet ”LEGO” är en sammanslagning av de två danska orden ”leg godt” alltså ung. ”lek väl”. Om du vet hur man ”leker väl” så har du chans att vinna fantastiska priser under kvällen!

Vänligen notera att detta är ett event av yrkesmässig och kunskapsbaserad karaktär därför är barn inte närvara vid evenemanget.

2012-03-12