HI WORK arbetsmarknadsdag

5 mars är det dags för HI WORK, en arbetsmarknadsdag och träffpunkt för studenter och arbetsliv som arrangeras av teknologsektionen HI TECH.

HI WORK är en mässa där företag och studenter kan träffas, knyta kontakter och diskutera samarbeten som traineeplatser, examensarbeten och projekt. Mässan öppnar kl. 10 och hålls på entréplanet på Tekniska Högskolan.

I år kommer cirka 30 företag, många från Jönköping och regionen runt omkring, men även flera internationella företag. Nytt event för i år är en form av "speed dating" där studenterna får prata enskilt med företagen i en mer avskild miljö än ute på mässgolvet. Detta kommer att ske i sal E1017.

Dagen avslutas enligt tradition med After Hi Work där inbjudna studenter får chansen att äta buffé och mingla tillsammans med företagen.

– Redan den 4 mars kommer vi hålla en "Inför HI WORK"-dag då vi har bjudit in föreläsare att hålla föredrag om karriär, rekrytering och näringslivet. Att vara med på dessa föreläsningar ger extrapoäng till studenterna till tipspromenaden under mässan, säger Oscar Zewebrand, näringslivsansvarig på HI TECH.

Läs mer om vilka företag som kommer på HI WORKs Facebooksida

För mer information kontakta:
Oscar Zewebrand, näringslivsansvarig HI TECH
E-post: naringsliv.hitech@jth.hj.se

2013-02-27