Missat att anmäla dig?

Trots rekordstort antal sökande till höstens utbildningar kan det fortfarande finnas platser kvar på enstaka kurser.

Anmälningar som kommer in efter sista ansökningsdatum (15 april för höstterminen 2013) behandlas om det finns, eller uppstår lediga platser och i den turordning som ansökningarna kommer in. Ju snabbare du anmäler dig, desto större är chansen att du kommer in på den utbildning du vill läsa.

Sen anmälan till fristående kurser

www.hlk.hj.se/kurser ser du aktuellt kursutbud. Klicka på kursens namn för att komma till kursbeskrivningen. Om det finns en blå knapp med texten "Till ansökan hos antagning.se" längst ner på kursens sida är det fortfarande öppen för efteranmälan.

Populära kurser inom bildbehandling och fotografi

Många frågar om det går att anmäla sig till distanskurserna "Digital bildbehandling 7,5 hp" och "Fotografi - Visuell kommunikation 7,5 hp" i efterhand. Även om kurserna har många platser är de så pass populära att vi har tillräckligt många sökanden. Kurserna är därför stängda för sen anmälan.

Kurser inom Lärarlyftet II

Kurser som ges inom Lärarlyftet II är öppna för efteranmälan tills antalet platser för respektive kurs är fyllda.

Läs mer på Lärarlyftets webbsida

Kurser inom Förskolelyftet

Kurser som ges inom Förskolelyftet är öppna för efteranmälan tills antalet platser för respektive kurs är fyllda. Sen anmälan görs direkt till Högskolan för lärande och kommunikation på särskild blankett.

Läs mer på Förskolelyftets webbsida

2013-05-02