Prova-på-föreläsning under sommaren

Under sommaren bjuder vi på en föreläsning ur distanskursen "Att motivera när ingen motivation finns 2,5 hp" med Martin Hugo.

Testa en lektion under sommaren

Kelle Norberg har jobbat som lärare på SiS ungdomshem i över tjugo år. Hur hittar han ingångar för att nå ungdomarna? Vad kan du som lärare i grundskolan och gymnasiet lära dig av detta? Kelle intervjuas av Martin Hugo i en av våra populäraste kurser "Att motivera när ingen motivation finns 2,5 hp". Under sommaren har du möjlighet att ta del av lektionen med Kelle — helt gratis!

Om kursen

Kursen Att motivera när ingen motivation finns ingår i vår satsning för dig som är verksam lärare och som vill fördjupa och nischa dig inom ett visst ämne. Vi erbjuder distanskurser om 2,5 högskolepoäng — därför kallar vi satsningen "2komma5".

Hur funkar det?

Sök en kurs och börja studera inom en vecka. Kursen går sedan helt på distans. Det innebär att du läser den när du vill, var du vill. Alla föreläsningar och intervjuer är inspelade och du tar del av dem i din dator, surfplatta eller smartphone. I priset för kursen ingår även all kurslitteratur.

Välkommen att under sommaren testa på hur det fungerar att läsa en kurs inom 2komma5!

2013-06-26