Israels ambassadör besöker JIBS

Besök av Israels ambassadör och utdelningen av ett nationellt pris toppar entreprenörsvecka på Internationella Handelshögskolan (JIBS).


Global Entrepreneurship Week är världens största evenemang för att uppmärksamma dem som vågar göra verklighet av sina idéer, stimulerar den ekonomiska utvecklingen och förbättrar livet för andra människor. På JIBS är vi självklart med och firar – Entrepreneurial in mind är ju en av våra grundprinciper.

Israels ambassadör i Sverige, Isaac Bachman, kommer till Jönköping för att berätta om Innovation, Entrepreneurship and the unknown Israel med efterföljande diskussion. Han introduceras av JIBS  vd professor Johan Roos. Den israeliska entreprenörskapsscenen har utvecklats till en av de mest framgångsrika i världen, men har fått lite uppmärksamhet för det. Ambassadörens gästföreläsning syftar till att ändra på det och till att upplysa om vad som kännetecknar entreprenörskap och innovation i Israel. Föreläsningen är öppen för allmänheten.

(Torsdag 21 november kl14-15.30, B1033, JIBS)

Eftermiddagen forsätter med utdelning av utmärkelsen Årets Entreprenör 2012 och 2013 följt av mingel. Årets Entreprenör är ett nationellt pris som instiftades 1995 av Stiftelsen Bolleks Kunskapsfond till förtjänta entreprenörer i Sverige. Vinnarna presenteras av de som nominerade dem och de berättar sen själva om sin entreprenöriella resa och verksamhet. Prisutdelning och mingel är öppet för allmänheten. Kom och inspireras av framgångsrika entreprenörer och passa på att utöka ditt nätverk!

(Torsdag 21 november kl16-18, B1033, JIBS)

Läs mer om Global Entrepreneurship Week:


2013-11-18