Dags för Nextstep

JIBS egen arbetsmarknadsdag hålls den 18 februari.

Nextstep arrangeras av studentföreningen JSA genom en projektgrupp som består av 28 studenter. Syftet är skapa personliga kontakter mellan studenter och deras framtida arbetsgivare. 31 Lokala, nationella och internationella företag presenterar sig på en minimässa i nybyggda Campus Arena. Det finns också möjlighet för studenterna att ha fördjupade kontaktsamtal med företag som de tycker är särskilt intressanta.

Under dagen hålls gästföreläsningar med Alex Schulman, journalist, författare och mediepersonlighet (på svenska) och Håkan Nyberg, vd för Nordnet (på engelska). Dagen avslutas med en bankett med mingel, trerätters middag och ytterligare möjlighet för företag och studenter att mötas.

– Vi är stolta över Nextstep. Mässan är inte bara en mötesplats för studenter och yrkesverksamma, men det är också en plats för företag att träffa begåvade studenter och en möjlighet för studenterna att utöka sina egna professionella nätverk, säger professor Johan Roos, akademisk ledare och vd för Internationella Handelshögskolan.

Läs mer på www.next-step.se


2014-02-13