Arbetsgivarna kommer till högskolan

Studenternas stora arbetsmarknadsmässa Nextstep hålls den 24 februari. Bland annat håller Per Holknekt, grundaren av Odd Molly, ett föredrag.

Nextstep arrangeras av studentföreningen JSA genom en projektgrupp som består av 16 studenter. Syftet är skapa personliga kontakter mellan studenter och deras framtida arbetsgivare. 46 lokala, nationella och internationella arbetsgivare presenterar sig på en mässa i nybyggda Campus Arena. Det finns också möjlighet för studenterna att ha fördjupade kontaktsamtal med företag som de tycker är särskilt intressanta.

Under dagen hålls gästföreläsningar med Per Holknekt, grundare av Odd Molly, samt PwC och Grant Thornton. Dagen avslutas med en bankett med mingel, trerätters middag och ytterligare möjlighet för företag och studenter att mötas.

– Vi är stolta över Nextstep. Mässan är en plats för företag att träffa begåvade studenter och en möjlighet för studenterna att utöka sina professionella nätverk, säger professor Johan Roos, akademisk ledare och vd för Jönköping International Business School.

Läs mer om utställare och gästföreläsare på www.next-step.se

2015-02-20