Kultur på campus Anette Floss

På onsdag är det dags för nästa akt i Kultur på campus när konstnären och fotografen Anette Floss kommer till högskolan.

Anette kommer under en halvtimma att visa utställningen Irrbloss -en utställning med Anettes egna foton som ackompanjeras av ett soundtrack.

Fotomotiven hittar hon ofta i det som finns framför näsan. Anette använder gärna rekvisita, tänker scen och föreställning när hon fotograferar.

Såhär säger Anette själv om Irrbloss:

- En serie bilder som togs en sen kväll i en gränd. Jag tänker mig gränden som en scen och att det var långt efter att ridån gått ner. Jag hör ljud och inser när jag tittar efter att detta är en extraföreställning och den lilla personen äger tid och rum. Vissa saker kan endast kan genomföras med hjälp av ett "ledmotiv". När jag tittar på mina bilder eller målningar är de för det mesta ljudsatta, mer eller midre högljudda beroende på tillfället de kom till.

Varje onsdag hela våren kan du ta en halvtimmas break från lunchrummet eller dataskärmen och vandra in på Högskolebiblioteket kl. 12 för att ta del av olika spännande kulturinslag.

Välkommen!

www.hj.se/campuskultur

#campuskultur

2015-03-09