Ta nästa steg i karriären med Högskolan i Jönköping

Vill du vässa dina kunskaper, stärka din konkurrenskraft i arbetslivet eller boosta dina karriärmöjligheter? Genom att läsa en master-, magister- eller specialistsjuksköterskeutbildning på Högskolan i Jönköping kan studenter som läser en grundutbildning och redan yrkesverksamma personer ta nästa steg i sin karriär.

Pressmeddelande

Idag, 16 mars, öppnar ansökan till höstens kurser och program på Högskolan i Jönköping. För sökande med gymnasiebetyg finns grundutbildningar inom allt från datateknik och nationalekonomi till globala studier och arbetsterapi att välja mellan.

För studenter och personer som är yrkesverksamma och redan har en kandidatexamen finns stora möjligheter att spetsa sin kompetens ytterligare. Högskolan i Jönköping erbjuder 27 olika program på avancerad nivå, alla utformade för att ge djupare kunskaper inom ett område.

Genom att läsa ett program på avancerad nivå förbättras karriärmöjligheterna både i Sverige och utomlands. Många av programmen erbjuder möjlighet till utlandsstudier och även vägledning i hur det går till att ta tillvara sina idéer och starta eget.

Nya utbildningar på avancerad nivå 2015

Högskolan i Jönköping arbetar aktivt med att hålla attraktiva utbildningar som tillgodoser kompetensbehov inom näringslivet och samhället. Därför är det viktigt att ständigt utveckla och uppdatera utbildningar. Nya program på avancerad nivå som kommer att ges första gången höstterminen 2015 är:

  • Engineering Management (1 år)
  • Urban, Regional and International Economics (2 år)
  • Information Engineering and Management (2 år)

Masterweek på Högskolan i Jönköping

Den 16-19 mars är det Masterweek på högskolan. Alla som är intresserade av att vidareutbilda sig och hitta nya vägar i sin karriär är välkomna. Hela programmet finns på hj.se/masterweek .

Fem-i-topp

De fem mest sökta programmen på avancerad nivå (master, magister eller specialistsjuksköterska) som ges i Jönköping av högskolan, höstterminen 2014:

  • Magisterprogram i Kvalitetsförbättring och ledarskap inom hälsa, vård och omsorg
  • Specialistsjuksköterskeprogrammet med inriktning mot hälso- och sjukvård för barn och ungdomar
  • International Marketing (1 år)
  • International Logistics and Supply Chain Management (2 år)
  • International Logistics and Supply Chain Management (1 år)

Samtliga program på avancerad nivå på Högskolan i Jönköping: hj.se/program

Mer information och kontakt:

Oskar Pollack
marknadsföringsansvarig, Högskolan i Jönköping

E-post: oskar.pollack@hj.se
Telefon: 036-101188
Mobiltelefon: 0706-176969

2015-03-16