Examenshögtid och X-jobbsmässa

Fredagen den 29 maj firas alla studenter som avslutar en utbildning på Tekniska Högskolan i Jönköping med en heldag fylld av festligheter på campusområdet och Akademien!

Dagen inleds kl. 09.00 med kaffe och tårta tillsammans med programansvariga och lärare. Därefter samlas alla studenter framför Tekniska Högskolan för det traditionella avslutningsfotot (kl 10.30).

Kl. 11.00-13.00 är det X-jobbsmässa på Campus Arena, fylld med presentationer av årets examensarbeten. Under mässan kommer stipendium-utdelning äga rum och ett nytt stipendium delas ut till årets bästa "exjobbs-poster".

Kl. 14.00 startar avslutningsceremonin , och innan dess finns det möjlighet att köpa mat och dryck från flera olika serveringar på Campusområdet. Avslutningsceremonin innehåller tal, stipendium-utdelning, sång och musik.

Bjud in släkt och vänner och ta möjligheten att visa upp Tekniska Högskolan och Campusområdet. Fira avslutningsdagen tillsammans med en trevlig middag på någon av de restauranger som finns på gångavstånd, eller passa på och besök Jönköpings marknad.

På kvällen arrangerar HI TECH en stor avslutningsfest på Akademien dit även släkt, vänner och personal är välkomna. Försäljning av biljetter till ett förmånligt pris kommer ske framöver i HI SHOP.

Mer information om dagen.

Varmt välkomna!

2015-05-25