Studenter bjuder in företag

Den 23 februari anordnar studenterna på Jönköping International Business School (JIBS) den årliga arbetsmarknadsmässan Nextstep. I år håller bland annat programledarna från Lyxfällan en öppen föreläsning under dagen.

Nextstep arrangeras av JIBS Student Association (JSA) genom en projektgrupp som består av 19 studenter. Syftet är skapa personliga kontakter mellan studenter och deras framtida arbetsgivare. 60 lokala, nationella och internationella arbetsgivare presenterar sig på en mässa i Campus Arena. Det finns också möjlighet för studenterna att ha fördjupade kontaktsamtal med företag de tycker är särskilt intressanta.

– Nextstep är en jätteviktig del i hur JIBS studenter förbereds för sina kommande karriärer. Mässan är en utmärkt mötesplats för företag att träffa sina framtida talanger och en möjlighet för studenterna att utöka sina professionella nätverk, säger Anna Blombäck, vd för JIBS.

Under dagen hålls gästföreläsningar med bland annat Magnus Hedberg and Patrik Grimlund från tv-programmet Lyxfällan, samt av Sprancher, PwC och Grant Thornton. Dagen avslutas med en bankett med mingel, trerätters middag och ytterligare möjlighet för företag och studenter att mötas.

Se programmet och läs mer om utställare och föreläsare på www.next-step.se

2016-02-19