JU-studenter redo för Nextstep

Tisdag 20 februari kl 9 öppnar årets upplaga av Jönköping Universitys karriärsmässa Nextstep i Campus Arena. Under mässan kommer studenterna ha möjlighet att träffa 57 olika företag.

Karriärmässans besökare kommer att kunna besöka föreläsningar av företag som Facebook och Cisco, samt inte minst få chans att lyssna på dagens huvudtalare -entreprenören Ola Ahlvarsson. Mässan ger även studenter tillfälle att en och en träffa företag i enskilda rum.

Under mässan har studenterna möjlighet att utöka sina nätverk och kanske starta sin resa mot drömkarriären genom att träffa företag som t ex EY, Mazars, Handelsbanken och KPMG.

Ett team på 21 studenter från Jönköping University har arbetat för att organisera Nextstep och gruppen är säkra på att årets mässa kommer att bli bättre än någonsin.

– Nextstep är den perfekta platsen för företag att visa vilka de är och träffa högskolans bästa studenter. Vi har lyckats att få hit företag från hela världen och möjligheterna är oändliga för de studenter som är villiga att jobba, säger Olle Lilja, marknadsansvarig för Nextstep. 

Läs mer om Nextstep

2018-02-16