Hanna Ståhl blir vd på Högskoleservice

Hanna Ståhl är utsedd till ny vd för Högskoleservice. Hanna har varit interim vd sedan 1 oktober 2018. Hon tillträder som ordinarie vd från och med den 1 april 2019.

I hård konkurrens med andra utses Hanna Ståhl till ny vd för Högskoleservice från och med den 1 april 2019.

- Hannas kunskap om Jönköping Universitys verksamhet, hennes förståelse för vår organisation och sektorns utmaningar gör henne till stor tillgång för hela JU. Hanna är kompetent, engagerad och utvecklingsorienterad. Som tf vd för HS har Hanna redan satt prägel på verksamheten och jag ser fram emot att få arbeta vidare med henne, säger Agneta Marell, rektor vid Jönköping University.

- Under mina månader som tf vd har jag påbörjat en del förändringsarbete inom Högskoleservice och jag ser fram emot och är tacksam över att jag får möjligheten att arbeta vidare med detta. Jag ser också fram emot att få bidra till HS utveckling och hoppas kunna arbeta vidare med utvecklingsarbete i verksamheten. Jag skulle också vilja säga tack till alla inom JU som har välkomnat mig i rollen som tf vd och jag ser fram emot att arbeta vidare tillsammans med er alla som vd, säger Hanna Ståhl.

Hanna kommer senast från sin roll som vd för Jönköping University Enterprise med verksamhet på Campus Gränna. JUE blev under hennes ledning ett snabbväxande bolag vid JU. Hanna har tidigare arbetat på JIBS bland annat som Academic Registrar, avdelningschef, vice utbildningschef och Operations Manager. Hanna har även haft rollen som internationaliseringsansvarig vid stiftelsen/rektors kansli. I september 2018 erhöll Hanna sin EMBA från BI Norwegian Business School.

Kontakt

Hanna Ståhl, tillträdande VD för HS
Telefon: 036-10 10 71

Agneta Marell, Rektor
Telefon: 036-10 10 01

Hanna Ståhl, ny VD på Högskoleservice
2019-03-27