Jönköping University ställer in Öppet hus lördag 21 mars

Jönköping University har beslutat att, i enlighet med Folkhälsomyndighetens rekommendationer och Regeringens beslut att stoppa alla allmänna sammankomster och offentliga tillställningar med fler än 500 personer, inte hålla Öppet hus som var planerat den 21 mars 2020.

Syftet med Öppet hus är att inspirera till att studera vid JU, samt att svara på frågor om våra utbildningar och studentliv.

– Vi vill såklart besvara alla frågor om våra utbildningar och studentliv trots att vi har ställt in Öppet hus och är självklart tillgängliga för frågor, säger Hanna Vinborg, avdelningschef, kommunikationsavdelningen, Jönköping University. 

Om du tänkt besöka oss och har frågor, maila oss på studera@ju.se

Just nu finns inga rekommendationer från myndigheterna kring att stänga den dagliga verksamheten. Jönköping University bevakar löpande situationen och följer rekommendationer från myndigheter och beslutande organ. Om situationen förändras kommer nya beslut att tas, personal och studenter kommer att informeras om detta.

På grund av coronavirusets spridning har en särskild sida upprättats på vår webbplats. Den finns via den här länken, du når den också via: ju.se/corona

Frågor från media besvaras via telefon 073- 910 17 53 eller mail press@ju.se

2020-03-11