Eliza Sjöberg, IT- och förvaltningschef på Flintab AB

Eliza Sjöberg, IT- och förvaltningschef på Flintab AB

Årets unga ledande kvinna 2022 utsedd

På kvällen den 2 mars hölls den stora prisceremonin på restaurang Småland på Elmia i Jönköping då vinnaren av Årets unga ledande kvinna tillkännagavs. Vinnaren heter Eliza Sjöberg, IT- och förvaltningschef på Flintab AB. Jönköping University är partner till Årets unga ledande kvinna.

Av de 21 nominerade till Årets unga ledande kvinna var sex av dem alumner från Jönköping University (JU) och Ida Hiben, koordinator på Tekniska Högskolan (JTH) vid JU, var en av de nominerade.

Ida Hiben, koordinator på Tekniska Högskolan (JTH) vid JU, var en av de nominerade.

Ida Hiben, koordinator på JTH.

– Det var fantastiskt roligt att vara nominerad! Jag känner mig som en vinnare på alla sätt och det är mycket inspirerande att fortsätta utvecklas som ledare, säger Ida Hiben.

Anders Jonzon, kommunikationsdirektör på JU, sitter med i juryn och menar att Årets unga ledande kvinna är viktigt för länet och att JU är en stor del av regionens kompetensförsörjning.

– Detta är en av årets viktigaste utnämningar! Jag har suttit i juryn i sex år och varje år får vi chansen att se de fantastiska prestationer som görs av unga kvinnor i detta län. Många av dem har gjort sin utbildning på Jönköping University. Det gör mig stolt och glad att våra alumner bidrar till regionens fortsatta kompetensutveckling, säger Anders Jonzon.

Vinnaren av Årets unga ledande kvinna är Eliza Sjöberg, IT- och förvaltningschef på Flintab AB. Förutom titeln vinner hon en ledarskapscoaching genom Combitech samt ett årskort och PT-timmar på Friskis & Svettis. Även Årets unga ledande styrelsetalang utsågs på ceremonin, vinnaren blev Isabela Lucas, hållbarhets- och kvalitetsansvarig på Hags i Aneby AB.

Eliza Sjöberg, IT- och förvaltningschef på Flintab AB

Eliza Sjöberg, IT- och förvaltningschef på Flintab AB

2023-03-03