Årets alumner från Tekniska högskolan utsedda

I samband med Tekniska högskolans näringslivsmässa Karriärum HI WORK som ägde rum igår delades priset Årets alumn ut. Utmärkelsen gick till Frida Nerdal, som läst Digital visualisering, och Tony Altun, som läst ingenjörsprogrammet Byggnadsteknik.

Frida Nerdal tog examen från Digital visualisering 2011. Sedan dess har hon hunnit ta sig ända till Vancouver där hon bland annat har jobbat med världskända filmer och tv-serier som Batman vs Superman, The hunger games, Fifty Shades of Grey och Game of Thrones.

Tony Altun tog examen från Byggnadsteknik, inriktning byggnadsutformning med arkitektur, 2013. Han gick direkt från studier till en yrkesroll som arbetsledare och är idag platschef för Gärahovs bygg där han bland annat jobbar med formandet av nya Munksjöstaden i Jönköping.

Utmärkelsen Årets alumn delas ut till en man och en kvinna som tidigare studerat vid Tekniska högskolan. I år har det varit rekordmånga nomineringar och priskommittén har därför haft ett digert arbete med att utse de två pristagarna.

Priset delades ut under en avslutande after work på Science Park efter Karriärum HI WORK.

2016-11-17