Välkommen till Service Center

Måndag 9 januari öppnade Service Center på Jönköping University.

Funktioner och service som tidigare funnits på olika ställen på campus, finns nu samlade i Service Center. Här kan studenter, personal och externa besökare få hjälp med bland annat vägvisning, allmänna studierelaterade frågor eller kursbevis. I centret finns även Jönköping Universitys reception.

Genom att samla olika funktioner i gemensamma lokaler mitt på campus ökar vi servicegraden för både studenter, personal och externa besökare. Personalen i Service Center kommer att kunna lösa många frågor direkt i första kontakten, och i annat fall kommer besökaren skickas vidare för att få hjälp av rätt person.

– Det känns positivt att det nu finns en tydlig plats för studenter att vända sig till för att få svar på sina frågor. Vår förhoppning är att Service Center kommer förenkla för våra studenter, och att det ytterligare kommer förbättra studentens tid här, säger Helena Zar Wallin, vd för Högskoleservice på JU.

Kontaktvägarna till Service Center är flera. Förutom att besöka Service Center på campus, kan man ringa, eller skicka sin fråga genom ett kontaktformulär.

– Det känns nästan overkligt att vi äntligen har öppnat Service Center, men vi är taggade och ser fram emot att träffa alla som kommer till centret, säger Madelene Hartwig, verksamhetssamordnare för Service Center.

Service Center är placerat i en nybyggd lokal mitt på campus. Den nya byggnaden är en del i högskolans expansion.

Läs mer om Service Center här.

2017-01-10