Jönköpingsgalan 26 februari – helt digital

Jönköpingsgalan är till för att fira personer, organisationer och företag vars insatser har varit av stor betydelse för vår region. Galan som skulle hållits i mars 2020 sköts upp och genomförs nu i digitalt format, på dagtid. Ta möjligheten att inspireras och framförallt, missa inte Jönköping University som ny prisutdelare av priset Årets Brobyggare.

Jönköpingsgalan blir digital och sänds live på fredag 26 februari, 10:00-12:00. Du kan se sändningen på https://jonkopingsgalan.se/

Utöver själva prisutdelningen, där Jönköping Universitys pris ”Årets Brobyggare” är ett bland tio, blir det även ny kunskap och inspiration på temat ”Så kickstartar vi Jönköping, under och efter coronakrisen”. Det kommer hållas seminarier med Per Schlingmann, debattör, författare och före detta politiker, samt Jönköping Universitys egna Charlotta Melander, professor på Jönköping International Business School. Tillsammans kommer de lyfta och vinkla hur vårt samhälle har ställt om. Programledare är Stefan Fur som även ledde ”Elmiadalen”, Jönköpings version av Almedalen, förra året.

Missa inte detta unika Jönköpingsevent! https://jonkopingsgalan.se/

Läs tidigare nyhet om Jönköpingsgalan och priset

2021-02-15