Grattis till alla nyexaminerade studenter!

Illustration av en utter redo för fest

Fredagen den 21 januari examinerades sjuksköterskestudenter, socionomer och specialistsjuksköterskor från Hälsohögskolan och förskollärarstudenter och studenter som har läst Kompletterande pedagogisk utbildning från Högskolan för lärande och kommunikation vid Jönköping University. Stort grattis!

På grund av pandemin och smittläget fick avslutningshögtiderna firas genom digitala tillställningar, dock saknades varken tal, feststämning eller musik.

– Väldigt roligt att idag få släppa i väg så många nya rykande färska förskollärare! Vi vet att de är efterlängtade i förskolan, för behovet är stort och efterfrågan hög på kompetenta utbildade medarbetare. Så på denna högtidliga dag kan vi bara säga ett stort grattis till både studenterna och de som kommer möta dem i förskolan, säger Annika Almqvist, programansvarig på förskollärarprogrammet.

Jönköping University gratulerar alla studenter som examinerades idag och tackar er för de här åren tillsammans, vi vet också att ni är väldigt efterlängtade på arbetsmarknaden och vi önskar er stort lycka till i framtiden!

2022-01-21