Söker ditt företag en student för praktik eller examensarbete i någon av de regioner där vi har internationella campus? På den här sidan hittar du studenter som har siktet inställt på en internationell upplevelse. Genom att ta del av deras CV:n kan ni hitta den person ni söker.

man och kvinna i JIBS lobby

I alla våra utbildningar ingår det vi kallar Näringslivsförlagd kurs, NFK. För ingenjörsstudenter vid något av våra internationella campus innebär det 280 timmars praktik ute hos en arbetsgivare.

Våra ingenjörsutbildningar innefattar också ett examensarbete där studenten genomför ett självständigt arbete, ofta i samarbete med ett eller flera företag. Examensarbetet är på heltid under hela vårterminen i åk 3.

Nedan ser du studenter som söker praktik respektive examansarbete, indelade efter vilket program de läser. I deras CV:n kan du läsa om deras tidigare utbildning och erfarenheter. 

Program X

Praktik

Xinya Lu - CV
Victor Maranhao - CV
Eric Thornton - CV

Examensarbete

James Yafele - CV
Yusuf Kejriwal - CV

Läs mer om programmet X här

Program Y

Praktik

Omar Kilonzo - CV
Shrien Dewan - CV

Examensarbete

Makhosi Zuma - CV
Adam Smith - CV

Läs mer om programmet Y här

Program W

Praktik

Examensarbete

Läs mer om programmet W här

Program Z

Praktik

Examensarbete

Läs mer om programmet Z här

Kontakt

Om du har frågor kring NFK, examensarbetet eller utbildningen generellt är du välkommen att kontakta NN

Om du har specifika frågor kring något av utbildningsprogrammen hittar du information och kontaktpersoner genom att följa någon av länkarna ovan till den aktuella programmen. 

OBS! Sidan är under uppbyggnad.