Samarbetet med näringslivet redan under studietiden är en av de viktigaste delarna i Tekniska högskolans utbildningskoncept. Vi ser gärna att fler företag och organisationer är intresserade av att samarbeta med Tekniska högskolan och Jönköping University via JTH-IC.

Gruppfoto framför Electrolux mässmonter

Andrea Bet och hans team på Electrolux fabrik för produkion av tvättmaskiner i Rayong, Vietnam, har vid ett flertal tillfällen bjudit in studenter från Jönköping University för examensarbeten och forskningssamarbeten.

Bli en del av JTH internationella campus

Genom JTH-IC kan företag som verkar i respektive region få hjälp av studenter att genomföra diverse olika projekt under en längre period, där både praktik och examensarbete kan ingå. Redan innan eventuell anställning kan studenter och företag alltså lära känna varandra och ta del av ett viktigt kunskapsutbyte.

Tekniska högskolan är en av de största utbildarna i Sverige av högskoleingenjörer inom våra områden byggnadsteknik, datateknik, logistik och verksamhetsutveckling samt maskinteknik.

Vi har forskning i världsklass inom vissa områden. Bland annat har vi egna forskningsrättigheter i området industriell produktframtagning.

Är ditt företag intresserade av att bli en del av JTH-IC eller veta mer om upplägget?
Gör en intresseanmälan nedan så kontaktar vi dig.50 företag deltar redan

Vi samverkar med 50 regionala och globala företag lokaliserade nära ett internationellt campus. 

Flera hundra studenter har hittills deltagit och gjort examensarbeten, praktik och projekt ute på våra internationella campus. 

Kontakt

Företag är välkomna att kontakta ansvarig för JTH Internatonella campus:

  • Associate Professor
    Associate Dean of Internationalisation
  • Tekniska Högskolan
  • +46 36-10 1513
  • +66 874738387