Ahmet Deniz, har läst Teknisk bastermin

Ahmet Deniz kommer från Mora i Dalarna. Han har läst Teknisk bastermin under våren för att till hösten fortsätta med ingenjörsprogrammet i Logistik och ledning.

Ahmet, student

Jag har läst samhällsvetarprogrammet med inriktning beteendevetenskap på gymnasiet. Direkt efter gymnasiet studerade jag en termin på Socionomprogrammet i Örebro, vilket var väldigt intressant, men jag kände att jag ville annat. Så därför valde jag att studera Teknisk bastermin i Jönköping för att sedan kunna gå vidare att bli ingenjör.

Jag funderar faktiskt redan nu även på en masterutbildning för att bredda eller fördjupa mina kunskaper. Har inte bestämt mig helt än men områden som ekonomi, logistik och styrning intresserar mig. Dessutom hoppas jag på att kunna plugga utomlands en period under studietiden.

I framtiden vill jag arbeta i ett företag som verkar internationellt. Drömmen vore ju såklart att arbeta i Spanien eller Turkiet hos företag som H&M eller ZARA, till exempel som internationell logistiker. Jag jobbar extra redan nu på IKEA med lagerhantering vilket hjälper mig att få en god inblick i logistikbranschen.

Sidan uppdaterad