Danny Brännhult, före detta student, Marketing Management

Danny Brännhult

Danny Brännhult läste fem år på Jönköping International Business School (JIBS) och tycker att det var en fantastisk tid.

- Studier i en internationell miljö gör att du utvecklas som person och får verktyg till att lösa problem i företagsvärlden, säger han.

Danny Brännhult läste bland annat Marketing Management och masterutbildningen International Logistics and Supply Chain Management på JIBS. Han tycker att den internationella profilen på JIBS var tydlig och att han lärde sig hitta flera lösningar till stora problem.

- Under mina två sista år på JIBS bedrevs undervisningen helt på engelska och jag gjorde grupparbeten med studenter från hela världen. Känslan att kunna samarbeta med människor på andra kontinenter var helt otrolig, säger Danny Brännhult.

Han fick många kompisar på skolan som han har hållit kontakten med genom åren. Några saker han saknar från tiden på JIBS är studentlivet, Högskolebiblioteket och att vara delaktig i projektarbeten.

- Sedan var Akademien (Studentkårens nattklubb) och Old Owl (JU:s studentpub - det som idag heter JUBEL) aldrig fel.

I dag jobbar han på Hyundai Mobis Parts Europe på Torsvik utanför Jönköping. Han berättar att han för ett par år sedan höll en presentation för Hyundai Norge med ett 70-tal anställda och Staffan Lindeborg som konferencier.

- Det trodde jag aldrig att jag skulle få göra när man satt i sofforna på JIBS, säger han.

Sidan uppdaterad