Sandra-Stina, före detta student, Logistik och ledning

Sandra-Stina Vesterlund, alumn från Logistik och ledning.

Vill du vara med och påverka områden som produktion, IT eller hållbar produktutveckling så är Logistik- och ledningsprogrammet vid JTH en möjliggörare för att nå ditt mål, understryker Sandra-Stina Vesterlund, alumn från Logistik och ledning. Foto: Patrik Svedberg.

Sandra-Stina Vesterlund läste Logistik och ledning vid Tekniska Högskolan i Jönköping (JTH). I dag är hon vd för Doxa Plast i Värnamo.

- Logistik och ledning är ett fantastiskt val om du vill vara med och driva innovationen i Sverige, säger Sandra-Stina Vesterlund.

Hon gillar att utbildningen är mångfacetterad och bred i sin ansats. Hon minns stämningen på JTH som god och välkomnande och att lärarna hade ett fint engagemang. Hon plussar även för att lokala arbetsgivare kom ut till skolan för att träffa JTH-studenter.

Sandra-Stina som är uppväxt i Stockholm uppskattar närheten till allt i Jönköping och att man kan lösa hela dagens logistik på en cykel.

Hon tog examen från Logistik och ledningsprogrammet vid JTH 2012. Därefter har hon jobbat med produktionsledning och digitalisering inom industrin. Hon kom in som verksamhetskonsult på Doxa Plast i Värnamo 2018 och tillträdde som vd för företaget under 2019.

"Som ingenjör kommer du till ett dukat smörgåsbord"

- Min karriär har överträffat alla mina förväntningar. Det finns stora kompetensbehov i Jönköpingsregionen och som ingenjör kommer du till ett dukat smörgåsbord med många jobb att välja mellan.

Halva charmen med att vara vd tycker hon är att ingen dag är den andra lik. Jobbet kräver också mod, nämner hon, och en framåtlutad inställning om att allting är möjligt.

Logistik och ledningsprogrammet har vidgat Sandra-Stinas perspektiv för alla möjligheter som finns inom industrin och gett henne en bred förståelse för hur ett företag fungerar operativt.

- Vill du vara med och påverka områden som produktion, IT eller hållbar produktutveckling så är Logistik- och ledningsprogrammet vid JTH en möjliggörare för att nå ditt mål! Jag kan verkligen rekommendera den utbildningen.

Sidan uppdaterad